Crunchy Baked Zucchini Sticks​

Bâtonnets de courgette croustillants cuits au four

À partir de 12 mois
Recette
Prep: 10 mins
Cooking: 20 mins

Faites cuire ces bâtonnets de courgette approuvés par les tout-petits et rendez l’heure de la collation encore plus délicieuse et nutritive!

Ingrédients

  • ¼ t. (60 ml) céréales d’avoine pour bébés Gerber®​
  • 1 œuf, battu​
  • 1 t. (250 ml) P’tits croquantsMC Gerber® Délice aux tomates, écrasés en petits morceaux​
  • 1 courgette moyenne, coupée en bâtonnets de 2 po (5 cm) de long par ¼ po (5 mm) de large​

Utensils

Cette recette ne doit être servie qu’à des enfants qui sont assis, sous surveillance et habitués à mastiquer des aliments solides.​

Étape par étape

  • Preheat oven to 350℉​

  • Prepare your breading station. Have one shallow bowl with the Gerber® Oatmeal Baby Cereal, one bowl with the egg and one plate with the crushed Gerber® Lil' Crunchies® Zesty Tomato. Set up a baking sheet lined with parchment paper.​

  • One at a time, roll the zucchini sticks in the cereal, dip in egg and then roll in crushed Lil’ Crunchies(R) until evenly coated.​

  • Place on the parchment-lined baking sheet and bake on the middle rack for 10 minutes. Flip the zucchini sticks and cook for another 10 minutes or until golden brown.​

  • Allow to cool slightly and cut into bite sized pieces before serving​