Bâtonnets de courgette croustillants cuits au four
Ingrédients
- ¼ t. (60 ml) céréales d’avoine pour bébés Gerber®
- 1 œuf, battu
- 1 t. (250 ml) P’tits croquantsMC Gerber® Délice aux tomates, écrasés en petits morceaux
- 1 courgette moyenne, coupée en bâtonnets de 2 po (5 cm) de long par ¼ po (5 mm) de large
Utensils
Cette recette ne doit être servie qu’à des enfants qui sont assis, sous surveillance et habitués à mastiquer des aliments solides.
Étape par étape
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Preheat oven to 350℉
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Prepare your breading station. Have one shallow bowl with the Gerber® Oatmeal Baby Cereal, one bowl with the egg and one plate with the crushed Gerber® Lil' Crunchies® Zesty Tomato. Set up a baking sheet lined with parchment paper.
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One at a time, roll the zucchini sticks in the cereal, dip in egg and then roll in crushed Lil’ Crunchies(R) until evenly coated.
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Place on the parchment-lined baking sheet and bake on the middle rack for 10 minutes. Flip the zucchini sticks and cook for another 10 minutes or until golden brown.
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Allow to cool slightly and cut into bite sized pieces before serving